Gerrit

cec trainers team

“Tot morgen, Gerrit! Dan gaan we het met zijn allen nóg beter doen dan vandaag!” Regelmatig liep ik na een werkdag de deur uit met die opmerking en dat motiveerde mij steeds opnieuw.

Na een carrière als zakelijk adviseur en manager bij de SNS bank en de Rabobank besloot ik mijn kennis en ervaring in te zetten als trainer en coach. Ik volgde verschillende training- en coachingsopleidingen bij het gerenommeerde opleidingsinstituut Phoenix te Utrecht en heb mijn kennis en ervaring ingezet bij het trainen en coachen van ondernemers.

Tegenwoordig moet je onderscheidend zijn. En waar is het effect van het onderscheidend vermogen het grootst? Dat is in het klantcontact. Samen met cec trainers heb ik de overtuiging dat je dat doet door de verwachting van de klant te overtreffen. Klanten worden ambassadeurs en zo krijg je het vanzelf druk! Ik ben mensgericht en altijd benieuwd waarom mensen de dingen doen zoals ze die doen. Mijn aanpak in de training is als volgt:

“Praktisch doortastend confronteren om geïnspireerd en no-nonsense te motiveren, om het morgen nóg beter te doen dan vandaag!”