team

Professionele trainers

De kwaliteit van trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de ervaring en het enthousiasme van de trainer. In ieder traject is hij of zij van cruciaal belang. Daarom stellen wij zeer hoge eisen aan onze trainers. Wij besteden veel aandacht aan selectie, ontwikkeling, coaching en samenstelling van het trainersteam.

Onze cec trainers:

  • zijn uitstekend in staat de theorie direct te vertalen naar de praktijksituatie dankzij jarenlange ervaring. Zij zijn zonder uitzondering zelf zeer succesvol in het halen van meer rendement uit klantcontact. Zij kennen het klappen van de zweep, niet alleen vanuit de theorie maar vooral vanuit de (vaak weerbarstige) praktijk.  Dit leidt tot medewerkers die graag van de trainer willen leren.
  • werken intensief samen met uw medewerkers en leidinggevende. Zij beschikken over een praktische mentaliteit en beseffen als geen ander dat meer rendement uit klantcontact halen vooral mensenwerk is. Hun intensieve betrokkenheid en enthousiaste instelling maakt dat medewerkers het geleerde écht in de praktijk brengen. Dit resulteert in meer tevreden klanten en / of meer omzet.
  • maken uw medewerkers bewust van hun eigen kwaliteiten en valkuilen. Zij helpen medewerkers in het ontwikkelen van houding, gedrag en vaardigheden waardoor zij zich zekerder voelen en succesvoller worden. Dit leidt tot sterkere mensen, teams en organisaties.
  • hebben een praktische en directe stijl. Zij werken aan het versterken van kwaliteiten en het verbeteren van ontwikkelpunten van uw medewerkers. Zij doen dit door middel van confrontatie, inlevingsvermogen en humor. Zij stimuleren medewerkers kritisch te kijken naar hun eigen houding, gedrag en vaardigheden en sturen hierbij sterk op het uitwisselen van constructieve feedback.

Dat maakt onze training en coaching zo leerzaam en effectief!