visie

cec trainers stelt zeer hoge eisen aan zichzelf. Wij geloven in focus en richten ons daarom uitsluitend op communicatieve- en commerciële vaardigheden in klantcontact. cec trainers helpt en ondersteunt u méér rendement uit uw klantcontact te halen in aanpak, efficiency en effectiviteit.

Enthousiasme en een positieve instelling zijn belangrijke voorwaarden voor een goed contact met uw klant. In onze trainingen en coaching staat, naast het verhogen van de kennis en het verbeteren van de vaardigheden, het stimuleren van deze attitude bij uw medewerkers centraal.

Om de interne focus te vergroten en de vaardigheden op de lange termijn te verankeren, werken wij altijd nauw samen met u als opdrachtgever én uw medewerkers. In onze visie is de enige echt effectieve aanpak: een intensieve samenwerking met het gehele team!

Om een gedragsverandering te bereiken is training alleen niet voldoende. Voor daadwerkelijke gedragsverandering op lange termijn is een goede samenwerking met de leidinggevende onontbeerlijk. cec trainers stimuleert een actieve betrokkenheid van de leidinggevende, die altijd een cruciale rol in het traject vervult, zowel tijdens de trainingen als na afloop. Samen inspireren wij de medewerkers continu om de gewenste resultaten te behalen. Om de effecten op de lange termijn te waarborgen is een gedegen stappenplan op maat noodzakelijk. Training en coaching zijn daarin de basis zijn voor het succes.

Met jarenlange ervaring in het geven van trainingen en persoonlijke coaching hebben alle cec trainers inmiddels veel geleerd over de succesfactoren en valkuilen van het klantcontact binnen toonaangevende bedrijven in nagenoeg alle branches. Alle cec trainers hebben praktijkervaring in de disciplines waarvoor ze ingezet worden.

Onze praktijkgerichte, gedegen, transparante en deskundige aanpak zorgt voor meer rendement uit uw klantcontact. Met minder dan topkwaliteit nemen wij geen genoegen, wij willen de allerbeste zijn. Wij hebben een simpele filosofie; een samenwerking met cec trainers moet een echte toegevoegde waarde opleveren, wij gaan voor goud!